The Hobby Club

Gratis Verzending NL / BE 10+ €

hallo@diamondpaintingeigenfoto.nl

FAQ

Levertijd en verzendkosten

Vragen omtrent corona (COVID-19)

Leveren jullie nog gewoon in de huidige situatie?

Wij leveren nog steeds onze diamond paintings, dat kan gelukkig nog gewoon. We houden ons aan alle richtlijnen die door het RIVM zijn gesteld en nemen vergaande maatregelen. Omdat de postbezorgers het op dit moment erg druk hebben moeten we wel iets afwijken van onze standaard levertijd, maar we doen ons uiterste best om op tijd te leveren. Actuele situatie: De extra levertijd kan oplopen tot 14 dagen.

Levertijd

Indien u uw bestelling voor 10:00 uur plaatst, doen wij ons uiterste best deze dezelfde dag nog naar u te verzenden. Uw bestelling wordt meestal binnen 7 dagen geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen 7 tot 12 werkdagen (dat is in de meeste gevallen ongeveer 2 tot 3 weken). Let op: Er wordt in Nederland, Belgie en Duitsland geen post geleverd op zondag en maandag en op de nationale feestdagen van het betreffende land.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden maandag verzonden en worden meestal bij u op dinsdag bezorgd.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Onze ervaring is dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met een kleine vertraging. Wij vragen u dan ook om 14 bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Binnen deze periode kan uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België vragen wij u om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is uw bestelling nog niet bezorgd na de aflever periode? Dan willen wij u vriendelijk vragen om ons een e-mail te sturen met daarin de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren  in uw account onder de betreffende bestelling)
  • Een toelichting van uw probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Heeft u per ongeluk uw bestelling naar een verkeerd adres laten versturen, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Komt u na het bestellen erachter dat de adres gegevens niet kloppen stuur ons dan zsm een mailtje zodat wij de adres gegevens alsnog voor u aan kunnen passen. Is het pakket inmiddels verzonden dan kunnen wij dit helaas niet meer herstellen.

Voor vragen stuur een mail naar klanten@diamondpaintingeigenfoto.nl

Verzendkosten

Geen verborgen kosten bij Diamond Painting Club, de prijzen die u ziet daar komen geen extra verzendkosten meer bij (behalve voor onze Duitse en Belgische klanten). Alles word in Nederland bij ons gratis bezorgd vanaf € 10,00 daaronder betaald u een vergoeding voor de administratie, verzenden en handelingskosten van € 3,95

Voor onze Belgische en Duitse klanten dienen wij helaas een verzendvergoeding van € 5,50 te vragen.

Nadat de pakketjes zijn ingescand ontvangt u een track en trace code waarmee u het pakketje kunt volgen.

Soms kan het zijn dat de track en trace nog niet werkt, meestal zal dit zichtbaar worden na 22 uur in de avond.

Komt het u niet uit wanneer het pakketje bezorgd word dan kunt u dit aangeven en vrijblijvend veranderen naar een andere dag en tijd, zo makkelijk is het 🙂

Gratis Verzending

10+ €

64.314+ enthousiaste painters

30 dagen bedenktijd

Gratis extra beads

NL / BE

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

%d bloggers liken dit: